lunes, 7 de marzo de 2016

#itworldedu8 Innovating in Education ‏@ITworldEdu . Barcelona 7 y 8 Març ... @agirregabiria & @ftsaez & @rbarlam &


Se está celebrando el itworld edu 8 Innovating in Education

7 i 8 de març de 2016 - Palau de Congressos de Barcelona, Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc)

ahhh!!! por cierto, un salúo desde Zeviya a los ponentes con los que tuvimos el placer de compartir espacios virtuales y presenciales, cafés incluidos,  ... salú a  @agirregabiria , @ftsaez &  @rbarlam .. y hasta libros ... jajaja ,... y que nos presentan así :

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.
En línia amb el canvi marcat en la darrera edició, la vuitena edició de l’ITworldEdu aposta per uns continguts i temàtiques amb una clara component innovadora i creativa en formats i disseny.

PRINCIPALS TEMÀTIQUES

  • Tendències i prospectiva del sector
  • Competència digital del professorat
  • Disseny i desenvolupament d’ecosistemes per a l’aprenentatge
  • Continguts digitals: models i estratègies
  • Recursos metodològics per a l’assoliment de competències, i sessions especials sobre Mobile Learning, Flipped Classroom i Gamificació
  • Presentació del Plan Ceibal d’Uruguay
  • Millors pràctiques en experiències educatives amb dispositius mòbils, en programació i robòtica i en metodologies innovadores amb suport de les TIC
En aquesta edició abordarem la competència digital des de diferents vessants, tant la lligada a l’àmbit docent com la centrada en l’alumne i que es deriva de les diferents metodologies, recursos educatius i ecosistemes d’aprenentatge que es poden aplicar.
L’explicació de millors pràctiques a l’aula, tant per part dels docents com dels alumnes, així com la mostra i tallers de solucions per part de les empreses dedicades al sector posaran de relleu també, al llarg dels dos dies de congrés, les darreres innovacions en aquest camp.

La selecció de millors pràctiques a l’aula continuarà estant centrada en les experiències educatives amb dispositius mòbils, així com en les metodologies innovadores amb suport de les TIC i l’aprenentatge actiu a través de la programació i la robòtica. 
La competència digital docent, el disseny i desenvolupament d’ecosistemes per a l’aprenentatge, els models i estratègies en continguts digitals i els recursos metodològics que es poden utilitzar en a l’aula seran també plantejats en aquesta edició.
Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:
  • Conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa
  • Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de centres educatius i de les empreses proveïdores de solucions
  • Presentacions de les millors experiències de la ma dels alumnes i professors
La mostra de solucions i d’innovacions tecnològiques educatives en un espai d’exhibició central propiciarà el networking i punt de contacte entre el món empresarial i el sector educatiu

PROMOUEN


ORGANITZA(leer más...) Fuente: [ itworldedu8]

1 comentario:

Ramon Barlam Aspachs dijo...

Juanjo, un abrazo muy fuerte desde Manresa. Y a ver cuando volvemos a coincidir y la liamos de nuevo.

buscador

Google