jueves, 14 de enero de 2010

La UPC, primera universitat espanyola que rep la certificació AENOR de qualitat ISO 20000... por los servicios de e-learning y correo


Hoy traemos la siguiente noticia sobre la UPC , la certificación AENOR de calidad ISO 20000 en los servicios de e-learning y correo conseguida por la UPC.
La UPC, primera universitat espanyola que rep la certificació AENOR de qualitat ISO 20000La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha rebut aquesta distinció pels serveis d’e-learning i de correu electrònic a la comunitat universitària, ambdós oferts per l’empresa de serveis TIC corporatius UPCnet.

El 12 de gener, el rector de la UPC i president d’UPCnet, Antoni Giró, ha rebut la distinció de qualitat ISO 20000 de mans d’Eva Subirà, delegada a Catalunya de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR), en un acte que ha comptat amb la participació també Josué Sallent, director general de la Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya i Carlos Balot, director general d’UPCnet.

La delegada d’AENOR, Eva Subirà, ha destacat durant l’acte de lliurament "el lideratge clar i estratègic de la UPC pel fet de ser la primera universitat espanyola que obté aquesta certificació de qualitat". També ha subratllat la capacitat d’UPCnet “d’assumir voluntàriament i d’aplicar en el seu dia a dia el repte d’apropar tecnologia i negoci, ja que ha estat la primera empresa amb seu a Catalunya que s’ha certificat amb una norma internacional tan exigent i de referència”.

La UPC ha estat, a més, una de les primeres universitats europees a aconseguir certificació de qualitat, que li va ser atorgada el juliol de 2009. En aquest sentit, l’obtenció d’aquesta garantia corrobora la importància que dóna la UPC a la qualitat i a l’excel·lència en la prestació dels seus serveis, oferts sota uns estàndards de qualitat reconeguts internacionalment per l’entitat de certificació AENOR.

Al mateix temps, UPCnet ha estat una de les 15 primeres organitzacions d’Espanya a disposar d’aquesta distinció de qualitat, de les 36 certificades actualment per AENOR. Com ha recordat el director general d’aquesta empresa, Carlos Balot, l’obtenció de la certificació s’emmarca dins l’estratègia d’UPCnet de posicionar-se com a empresa de prestació de serveis de qualitat, amb l’objectiu d’assolir una posició de marca i reconeixement que ajudi a incrementar el prestigi de la UPC i faciliti el desenvolupament de noves oportunitats de negoci.

En aquest sentit, el director general de la Societat de la Informació, Josué Sallent, ha convidat UPCnet a ser “una empresa de referència i líder estratègic en l’ímpuls del sector de les TIC a Catalunya”. Per part seva, el rector de la UPC, Antoni Giró, ha remarcat justament la potencialitat d’UPCnet en la gestió TIC per a grans empreses i organitzacions complexes, com és el cas de la UPC.

Els serveis que ofereix UPCnet i que han aconseguit la certificació són els d’e-learning o aprenentatge virtual i el sistema de correu electrònic de la UPC.(leer más...)

Fuente: [UPC]

No hay comentarios:

buscador

Google